Plastové nášlapné odpadkové koše s hladkým povrchem pro snadné čištění, kolečky a stabilizátorem zabraňujícím převrhnutí.
Součástí balení jsou samolepky k označení košů na tříděný odpad.
Možnost výběru ze čtyř barev.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Plastové nášlapné odpadkové koše s hladkým povrchem pro snadné čištění, kolečky a stabilizátorem zabraňujícím převrhnutí.
Součástí balení jsou samolepky k označení košů na tříděný odpad.
Možnost výběru ze čtyř barev.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Popis a podrobné informace
10 let
Od
3 307,00 Kč bez DPH
4 001,47 Kč s DPH
kus
{0} s DPH
Barva : zvolte
Cena produktu může být v závislosti na vašem výběru aktualizována.
Plastové nášlapné odpadkové koše s hladkým povrchem pro snadné čištění, kolečky a stabilizátorem zabraňujícím převrhnutí.
Součástí balení jsou samolepky k označení košů na tříděný odpad.
Možnost výběru ze čtyř barev.
HACCP: Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.